Achenbach Verwarmde Menhandschoenen

€159,00
Kies uw maat:
Kies een maat
Op werkdagen voor 13:00u besteld, binnen 48 uur in huis.
Gratis verzending bij een bestelling boven de €200,-!

Productomschrijving

Dit model verwarmde paardrijhandschoenen is uit onze collectie. Als alternatief hebben we de H7 elektrisch verwarmde paardrijhandschoenen op batterijen in ons assortiment.

Deze verwarmde menhandschoenen zijn in samenwerking met de paardrijmarkt ontwikkeld. De vingers van deze handschoenen met verwarming zijn versterkt en alle leidselhandgrepen zijn met deze verwarmde menhandschoenen mogelijk. Deze soepele, goed aansluitende 12 volt verwarmde paardrijhandschoen kan gebruikt worden voor het gewone paardrijden maar ook voor alle andere toepassingen binnen de paardensport.

Omdat deze verwarmde paardrijhandschoenen de verstevigingen op de juiste plek hebben kan een langere levensduur dan gewone (elektrisch verwarmde) handschoenen gegarandeerd worden. De verwarmende paardrijhandschoenen worden standaard geleverd met alleen een Y-kabel. Wij raden ruiters aan om de optionele 12V 5.2A batterij van €119,- of de krachtigere 12V 8A batterij erbij te bestellen, zodat u altijd mobiel bent en niet aangesloten zit op het voertuig. Mocht u de Gerbing verwarmde paardrijhandschoenen direct op de accu van een voertuig (auto, koets, etc.) aan willen sluiten, bestelt u dan de accukabel à €10,95 en de Junior Temperatuurregelaar à €29,95.

Eigenschappen:

  • Op de juiste plaatsen versterkt zodat een langere levensduur gegarandeerd kan worden
  • Thinsulate® isolatie voor extra warmte en comfort en een ademend membraan
  • Zachte tricot fleece binnenvoering
  • De handschoen verwarmt de gehele lengte en zijde van iedere vinger inclusief de duim en de bovenkant van de hand, óók de vingertoppen
  • De verwarmingsdraad is niet voelbaar door het gebruik van de gepatenteerde Microwire® verwarmingstechnologie, de meest efficiënte en duurzame manier van verwarmen
  • Levenslange garantie op de verwarmingselementen
  • Inclusief lange Y-kabel

Specificaties:
Verwarming: Microwire® Verwarming die de hand omringt met warmte
Bron: 12V energiebron (bv. accu van koets of auto)
Voeding: 2.2 Ampère / 27 Watt
Oppervlaktetemperatuur: 57°C bij -2°C tot 2°C
Beschikbare maten: XS – XXL

Optioneel:
B12V-5200KIT, 1 stuks 12V 5.2A Batterij incl. lader, neopreen batterijtasje en verstelbare riem €119,-
óf
B12V-8000KIT, 1 stuks 12V 8A Batterij incl. lader, neopreen batterijtasje en verstelbare riem €189,-

Gebruiksduur batterijen*:

B12V-5200 B12V-8000
Stand 1: 7 uur Stand 1: 12 uur
Stand 2: 4.5 uur Stand 2: 6 uur
Stand 3: 3 uur Stand 3: 5 uur

Aangesloten op de accu van de koets: Continu

* De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.

LET OP! Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
LET OP! Bij het gebruik op batterijen kan de Junior Temperatuurregelaar niet gebruikt worden.

 

Beoordelingen

There are yet no reviews for this product.